Tartine cu cas dulce

Printeaza

Tartine cu cas dulce din: paine, cas, rosie, sare, marar.

Ingrediente:

  • 2 felii de paine veche de 1 zi
  • 2-3 felii de cas
  • 1 rosie
  • un praf de sare
  • frunze de marar

 

Mod de preparare:

Tartine cu cas dulce: spala roşia, se taie in doua, se taie felii subtiri pe latul jumatatii ca sa arate ca niste semilune.

Feliile de cas se pun pe feliile de paine, se presara un praf de sare, se pun deasupra felii de rosii si se decoreaza cu frunze de marar. Se servesc imediat.

 

Pofta buna!

 

 

 

Ceai de Tei și Măceșe

Ceai de Tei și Măceșe: pentru Relaxare și Întărirea Imunității –  Combinația dintre florile de tei, cunoscute pentru proprietățile lor calmante, și fructele de măceș, bogate în vitamina C și antioxidanți, creează un ceai perfect pentru a te bucura de o stare de bine generală. Ingrediente: Flori de tei: Teiul este recunoscut pentru proprietățile sale […]

Tocăniță de Carne de Struț

Tocăniță de Carne de Struț – o alegere exotică și sănătoasă pentru mesele de familie. Carnea de struț este apreciată pentru conținutul său scăzut de grăsimi și pentru bogăția în proteine și fier. Această rețetă delicioasă combină textura fragedă a cărnii de struț cu aromele bogate ale legumelor și condimentelor, rezultând un preparat gustos și […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.