Tartine cu ciuperci, costita si pesto
PrinteazaTartine cu ciuperci, costita si pesto din: costiţă afumată, ciuperci mari, ulei de măsline, sos pesto de busuioc, caşcaval sau caş, pâine, salată asortată.
Ingrediente:
- 120 g costiţă afumată, tăiată cuburi
- 8 ciuperci mari
- 2 linguri ulei de măsline
- 150 g sos pesto de busuioc
- 125 g caşcaval sau caş proaspăt rupt bucăţi
- 4 felii de pâine
- salată asortată pentru servit
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 6/200°C. Prăjeşte costiţa pănă când se rumeneşte.
Aşază ciupercile cu josul în sus în tavă tapetată cu hârtie de copt pusă pe grătarul cuptorului.
Stropeşte cu 1 lingură ulei de măsline şi apoi întoarce ciupercile şi pune deaupra costiţa: dă la cuptor 8-10 min.
Pune pe fiecare ciupercă 1 lingură pesfo şi caşcaval. Dă din nou tava la cuptor 4-5 min până când se rumenesc.
Prăjeşte pâinea şi serveşte fiecare tartină cu 2 ciuperci umplute şi salata verde.
Tartine cu ciuperci, costita si pesto
Pofta buna!