Tartine cu branza

Printeaza

Tartine cu branza

IngredienteTartine cu branza

  • 4 foi de aluat congelat
  • 4 cepe verzi
  • 2 linguri unt
  • 1 lingură cimbru
  • 1 ou
  • sare, piper
  • 4 buc. brânză de capră (a 30 g)

Preparare:

Tăiaţi aluatul în jumătate, apoi tăiaţi-l de jur împrejur la 1 cm. de margine, întindeţi-l, ungeţi-l cu apă şi aşezaţi fâşiile peste el.

Coaceţi-l 8-10 minute la 200°C. Căliţi inelele de ceapă în unt. încorporaţi cimbrul, oul, sarea şi piperul, apoi întindeţi amestecul peste tartine, împărţiţi brânza şi presăraţi-o peste acestea. Coaceţi-le încă 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.