Tartine cu carne tocata si ciuperci

Printeaza

Tartine cu carne si ciuperci

Ingrediente compozitie:Tartine cu carne tocata si ciuperci

  • 500 g carne porc tocata
  • 200 g ciuperci taiate felii subtiri
  • 1/2 ceapa tocata marunt
  • 1 catel usturoi pisat
  • 1 lingura patrunjel sau marar
  • sare
  • piper

Pentru aluat:  1 cana apa , 50 g unt ,1 ou , sare ,2 cani faina

Ingrediente decorare:100 g masline, 7 rosii taiate feliute ,100 g cascaval ras

 

Mod de preparere:

Se calesc ingredientele pentru compozitie intr-o lingura de ulei, la foc mic cca. 15 minute.

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se imparte in parti egale de marimea unei nuci mai mari.

Se ung formele de tarte cu ulei si se muleaza aluatul in interiorul lor.  Se umple toate formele cu compozitia de carne si se decoreaza cu felii de rosii, masline si cascaval ras.

Se pun formele in cuptorul incins si se lasa 30 de minute, pana se rumenesc.

Se por servi calde sau reci, decorate cu salata verde si ketchup.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.