Tartine cu fasole si rosii

Printeaza

Tartine cu fasole si rosii din: ulei, ceapa, usturoi, rosii, fasole, patrunjel, paine.

Ingrediente:Tartine cu fasole si rosii

  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 ceapă mică tocată
  • 1 căţel de usturoi zdrobiţi
  • 150 g roşii cireaşă mici
  • 400 g conservă de fasole albă, scursă de lichid
  • 400 g conservă de iahnie de fasole
  • o mană pâtrunjel
  • 4 felii de pâine crocantă prăjită unsă cu unt

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul într-un vas larg şi şotează ceapa şi usturoiul 5 minute.

Taie roşiile în patru, adaugă-le în vas şi prăjeşte 5 minute; adaugă fasolea albă şi iahnia şi ţine pe foc 3-4 minute.

Potriveşte gustul de sare şi piper, apoi adaugă pătrunjelul. Toarnă fasolea pe feliile de pâine rumenite şi unse cu unt si serveste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.