Tartine cu fasole si rosii
PrinteazaTartine cu fasole si rosii din: ulei, ceapa, usturoi, rosii, fasole, patrunjel, paine.
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 ceapă mică tocată
- 1 căţel de usturoi zdrobiţi
- 150 g roşii cireaşă mici
- 400 g conservă de fasole albă, scursă de lichid
- 400 g conservă de iahnie de fasole
- o mană pâtrunjel
- 4 felii de pâine crocantă prăjită unsă cu unt
Mod de preparare:
Incinge uleiul într-un vas larg şi şotează ceapa şi usturoiul 5 minute.
Taie roşiile în patru, adaugă-le în vas şi prăjeşte 5 minute; adaugă fasolea albă şi iahnia şi ţine pe foc 3-4 minute.
Potriveşte gustul de sare şi piper, apoi adaugă pătrunjelul. Toarnă fasolea pe feliile de pâine rumenite şi unse cu unt si serveste.
Pofta buna!