Tartine cu hribi
PrinteazaTartine cu hribi din: paine de casa, cascaval, hribi, ulei de masline extravirgin, sare si piper.
- 4 felii mari de pâine de casă
- 280 g caşcaval
- 4-5 hribi de dimensiune medie
- 2 linguri ulei de măsline extravirgin
- sare şi piper
Mod de preparare:
Taie caşcavalul cât mai subţire şi aşază-le pe feliile de pâine la o distanţă de 0,5 cm una de alta.
Curăţă cu grijă ciupercile, îndepărtând partea cu pământ a piciorului, spală-le bine şi zvântă-le cu hârtie absorbantă. Taie-le feliuţe subţiri şi căleşte-le 1-2 minute într-o tigaie cu puţin ulei încins.
Aşază-le peste tartine, adaugă sare şi piper, după gust, şi pune-le în cuptorul încălzit până când caşcavalul începe să se topească.
Poftă bună!