Tartine cu hribi

Printeaza

Tartine cu hribi din: paine de casa, cascaval, hribi, ulei de masline extravirgin, sare si piper.

Ingrediente:Tartine cu hribi

  • 4 felii mari de pâine de casă
  • 280 g caşcaval
  • 4-5 hribi de dimensiune medie
  • 2 linguri ulei de măsline extravirgin
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Taie caşcavalul cât mai subţire şi aşază-le pe feliile de pâi­ne la o distanţă de 0,5 cm una de alta.

Curăţă cu grijă ciupercile, îndepărtând partea cu pă­mânt a piciorului, spală-le bine şi zvântă-le cu hârtie absor­bantă. Taie-le feliuţe subţiri şi căleşte-le 1-2 minute într-o tigaie cu puţin ulei încins.

Aşază-le peste tartine, adaugă sare şi piper, după gust, şi pune-le în cuptorul încălzit până când caşcavalul începe să se topească.

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.