Tartine cu omletă şi legume

Printeaza

Tartine cu omletă şi legume din: ceapa verde, ceapa rosie, unt, oua, smantna, sare, piper, spanac si bagheta.

Ingrediente:Retete_8

  • 1 ceapa verde
  • 1 ceapa rosie
  • 2 linguri unt
  • 5 oua
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • 30 g spanac
  • 8 felii bagheta

 

Mod de preparare:

Se toacă ceapa verde şi ceapa roşie; se călesc în unt. Se bat ouăle cu smântână; se sărează şi se piperează.

Se toarnă peste ceapă şi se lasă să se coacă omleta. Se curăţă spanacul şi se aşază pe felii de baghetă prăjite; se repartizează deasupra omleta cu legume.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.