Tartine cu pastă de măsline şi branză de capră

Printeaza

O reteta delicioasa de tartine cu pasta de masline si branza de capra din: paine integrala, pasta de masline verde, branza de capra, ulei de masline extravirgin, piper si masline verzi umplute.

Ingrediente:Tartine cu pastă de măsline şi branză de capră

  • 8 felii de pâine integrală pentru tartine
  • 200 g pastă de măsline negre
  • 200 g pastă de măsline verzi
  • 300 g brânză proaspătă de capră
  • 3 linguri ulei de măsline extravirgin
  • piper

pentru decor:

  • 100 g măsline verzi umplute

Mod de preparare:

Pune brânza într-un castron şi freac-o împreună cu ule­iul de măsline şi un praf de piper până când obţii o cremă . Întinde pe 2 felii de pâine pasta de măsline negre, aco- peră-le pe fiecare cu câte o felie de pâine, pune un strat de brânză de capră şi aşază deasupra o altă felie de pâine.

Unge cu pastă de măsline verzi şi termină aşezând dea­supra o felie de pâine. Impachetează-le strâns în folie alimentară şi pune-le în frigider pentru cel puţin 1 oră.

Scoate din frigider şi taie fiecare bucată în triunghi sau în două. Decorează fiecare tartină cu câte o măslină verde umplută, pe care o fixezi cu o scobitoare.

Ca alternativă la această reţetă, pentru un gust mai pro­nunţat, poţi amesteca 200 g brânză de capră cu gorgonzola dulce până ajunge ca o cremă, pe care o vei întinde pe tartine.

Tartine cu pastă de măsline şi brânză de capră

Tartine cu pastă de măsline şi branză de capră

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.