Tartine cu pasta din oua fierte tari

Printeaza

Tartine cu pasta din oua fierte tari din: oua, mustar, lamaie, piper, ulei, smantana, ceapa, sardele, sare.

Ingrediente:Tartine cu pasta din oua fierte tari

  • 3-4 oua
  • o lingurita cu virf mustar
  • o lingura zeama de lamiie
  • un virf de cutit de piper
  • 100 g unt sau untdelemn sau100 ml smintina
  • o ceapa mijlocie
  • sardele
  • sare

 

Mod de preparare:

Ouale fierte tari se taie marunt cu cutitul, se adauga mustarul, zeama de lamiie si untdelemnul treptat, ca la maioneza, sau se leaga pasta cu unt moale sau smintina.

Cine doreste, pune ceapa rasa fin sau ceapa verde, taiata marunt, cu frunze cu tot, piper macinat si pasta de sardele(ansoa) sau sardele cu tot untdelemnul (in care caz nu se mai pune utdelemn sau unt, sau se pune numai cit este necesar, ca sa se lege compoziţia).

Se ung tartinele si se decoreaza dupa gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.