Tartine cu rosii si branza feta

Printeaza

Tartine cu rosii si branza feta din: paine, rosii, feta, ou, frunze de busuioc, ulei de masline, boabe de piper, sare.

Ingrediente:Tartine cu rosii si branza feta

  • 8 felii de pâine toast
  • 200 g roşii uscate în ulei
  • 180 g feta
  • 1 ou
  • 8-10 frunze de busuioc
  • 2 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 1 lingură boabe de piper alb şi negru
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie brânza cuburi şi pune-o la marinat într-un castronel cu uleiul de măsline, piperul zdrobit, busuiocul tăiat şi sare, după gust. Acoperă castronul cu folie trans­parentă şi pune-l o noapte în frigider.

Fierbe oul tare (8-10 minute) şi curăţă-l. Scurge roşiile de uleiul în exces şi pune-le în mixer împreună cu oul răcit. Pasează-le bine, apoi întinde crema obţinută pe pâine. Acoperă cu felii subţiri de feta scurse de marinată.

Decorează cu puţin busuioc şi serveşte.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.