Tartine cu Saint-Jacques marinte

Printeaza

Tartine cu Saint-Jacques marinte din: nuci de saint jacques, ulei de masline, suc de lamaie, ciboulette, paine de secara, sare si piper.

Ingrediente:Retete_1

  • 12 nuci de Saint-Jacques
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura cu suc de lamaie
  • cateva fire de ciboulette
  • 1 paine mica de secara feliata
  • sare grunjoasa
  • piper macinat

 

Mod de preparare:

Clătiţi repede nucile de Saint-Jacques, ştergeţi-le cu hârtie absorbantă şi tăiaţi-le lamele de circa 2 mm grosime. Puneţi-le pe o tavă mare. Stropiţi cu ulei de măsline şi suc de lămâie, piperaţi, presăraţi cu ciboulette tocat. Acoperiţi cu folie alimen­tară şi lăsaţi să se marineze în frigider timp de circa 1 oră.

Decupaţi rondele de 4-5 cm diametru din pâine şi prăjiţi-le uşor. Repartizaţi carpaccio de Saint-Jacques pe pâine, presăraţi sare grunjoasă şi serviţi.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.