Tartine cu sardine si branza
PrinteazaTartine cu sardine si branza din: sardine în ulei, ceapa, lamie, branza de vaci, ceapa verde, frunze de cimbru proaspăt.
Ingrediente:
- 1 conservă sardine în ulei
- 1 ceapă mică
- 1 lămâie
- 250 g brânză de vaci
- 2 cepe verzi
- 2 linguri ceapă verde tocată
- câteva frunze de cimbru proaspăt
Mod de preparare:
Se toacă ceapa albă. Se pun deoparte câteva fire de ceapă verde (pentru ornat) şi restul se toacă. Se scurg sardinele de ulei şi se aşază într-un castron. Se adaugă sucul de la 1/2 lămâie şi se zdrobesc cu furculiţa.
Se adaugă în castron brânza de vaci, ceapa albă şi ceapa verde tocate, precum şi frunzuliţele de cimbru. Se amestecă şi se dau puţin la frigider.
Se întinde compoziţia de peşte pe felii de pâine baghetă proaspătă. Se presară deasupra rondele de ceapă verde şi câte o felie de lămâie.
Tartine cu sardine si branza
Pofta buna!