Tartine cu sardine si branza

Printeaza

Tartine cu sardine si branza din: sardine în ulei, ceapa, lamie, branza de vaci, ceapa verde, frunze de cimbru proaspăt.

Tartine_cu_sardine_si_branza

Ingrediente:

  •  1 conservă sardine în ulei
  •  1 ceapă mică
  •  1 lămâie
  •  250 g brânză de vaci
  •  2 cepe verzi
  •  2 linguri ceapă verde tocată
  •  câteva frunze de cimbru proaspăt

Mod de preparare:

Se toacă ceapa albă. Se pun deoparte câteva fire de ceapă verde (pentru ornat) şi restul se toacă. Se scurg sardinele de ulei şi se aşază într-un castron. Se adaugă sucul de la 1/2 lămâie şi se zdrobesc cu furculiţa.

Se adaugă în castron brânza de vaci, ceapa albă şi ceapa verde tocate, pre­cum şi frunzuliţele de cim­bru. Se amestecă şi se dau puţin la frigider.

Se întinde compoziţia de peşte pe felii de pâine ba­ghetă proaspătă. Se presa­ră deasupra rondele de ceapă verde şi câte o felie de lămâie.

Tartine cu sardine si branza

Tartine_cu_sardine_si_branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.