Tartine cu sos de hrean
PrinteazaTartine cu sos de hrean din: smantana, radacina de hrean, mustar dijon, otet alb, zahar pudra, cimbru, sare, piper.
- 120 ml smantana
- 40 g radacina de hrean
- 1 lingurita de mustar Dijon
- 2 lingurite de otet alb
- 1 lingurita zahar pudra
- 1 lingura de cimbru proaspat, tocat marunt
- sare si piper negru proaspat macinat
Mod de preparare:
Bateţi smântână până când devine consistentă. Decojiţi, radeţi sau tăiaţi mărunt hreanul. Puneţi-l într-un castron mic şi amestecaţi-l cu restul ingredientelor. Acest sos picant e delicios atunci când se serveşte împreună cu bucăţele de friptură de vită.
Amestecaţi pasta de hrean cu smântână. Ornaţi cu crenguţe de cimbru şi serviţi totul imediat.
Tartine cu sos de hrean
Pofta buna!