Tartine cu unt de creveti

Printeaza

Tartine cu unt de creveti din: paine, creveti, sare, patrunjel, piper, unt.

Ingrediente:Retete_1

  • 5 felii de paine patrate
  • 20 cozi mici de creveti decorticati
  • 2 sau 3 linguri de patrunjel tocat
  • sare
  • piper macinat
  • 50 g cozi de creveti fierte si decorticate
  • 50 g unt moale

 

Mod de preparare:

Preparaţi untul de creveţi. Mixaţi creveţii sau tocaţi-i foarte fin cu cuţitul. Amestecaţi cu untul. Săraţi şi piperaţi. Indepărtaţi coaja feliilor de pâine şi tăiaţi-le în patru. Ungeţi feliile cu untul de creveţi şi întindeţi bine pe suprafaţă. Puneţi o coadă de creveţi deasupra şi pudraţi cu un vârf de cuţit de pătrunjel. Serviţi imediat.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.