Tartine cu unt de creveti
PrinteazaTartine cu unt de creveti din: paine, creveti, sare, patrunjel, piper, unt.
- 5 felii de paine patrate
- 20 cozi mici de creveti decorticati
- 2 sau 3 linguri de patrunjel tocat
- sare
- piper macinat
- 50 g cozi de creveti fierte si decorticate
- 50 g unt moale
Mod de preparare:
Preparaţi untul de creveţi. Mixaţi creveţii sau tocaţi-i foarte fin cu cuţitul. Amestecaţi cu untul. Săraţi şi piperaţi. Indepărtaţi coaja feliilor de pâine şi tăiaţi-le în patru. Ungeţi feliile cu untul de creveţi şi întindeţi bine pe suprafaţă. Puneţi o coadă de creveţi deasupra şi pudraţi cu un vârf de cuţit de pătrunjel. Serviţi imediat.
Pofta buna!