Tartine cu unt si cotlet
PrinteazaTartine cu unt si cotlet din: unt, paine neagra, cotlet, piper rosu, coriandru boabe, chimen, ienibahar, sare.
- 30 g de pâine neagră
- 8 g unt
- 30 g cotlet copt
- 2 linguri de piper roşu
- 2 linguri de coriandru boabe
- 1 linguriţă de chimen
- 1 lingură de ienibahar boabe
- 1/2 linguriţă de sare de mare, grunjoasă (opţional)
Mod de preparare:
Puneţi într-un vas piper roşu, chimen, enibahar şi coriandru, apoi zdrobiţi-le bine până se formează un praf condimentat. Tăvăliţi cotletul prin amestecul de condimente.
Puneţi cotletul pe o foaie de copt şi introduceţi-l la cuptor, la 170-180°C, pentru o oră şi zece minute. După ce îl scoateţi şi îl lăsaţi să se răcească.
Feliaţi pâinea neagră, ungeţi-o cu un strat subţire de unt şi aşezaţi o felie de cotlet deasupra.
Pofta buna!