Tartine cu unt si cotlet

Printeaza

Tartine cu unt si cotlet din: unt, paine neagra, cotlet, piper rosu, coriandru boabe, chimen, ienibahar, sare.

Ingrediente:Tartine cu unt si cotlet

  • 30 g de pâine neagră
  • 8 g unt
  • 30 g cotlet copt
  • 2 linguri de piper roşu
  • 2 linguri de coriandru boabe
  • 1 linguriţă de chimen
  • 1 lingură de ienibahar boabe
  • 1/2 linguriţă de sare de mare, grunjoasă (opţional)

 

Mod de preparare:

Puneţi într-un vas piper roşu, chimen, enibahar şi coriandru, apoi zdrobiţi-le bine până se formează un praf condimentat. Tăvăliţi cotletul prin amestecul de condimente.

Puneţi cotletul pe o foaie de copt şi introduceţi-l la cuptor, la 170-180°C, pentru o oră şi zece minute. După ce îl scoateţi şi îl lăsaţi să se răcească.

Feliaţi pâinea neagră, ungeţi-o cu un strat subţire de unt şi aşezaţi o felie de cotlet deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.