Tartine din paine prăjită cu caşcaval şi hribi

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de tartine din paine prajita cu cascaval si hribi din: paine de casa, cascaval, hribi, ulei de masline extravirgin, sare si piper.

Ingrediente:Tartine din paine prăjită cu caşcaval şi hribi

  • 4 felii mari de pâine de casă
  • 280 g caşcaval
  • 4-5 hribi de dimensiune medie
  • 2 linguri ulei de măsline extravirgin
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Taie caşcavalul cât mai subţire şi aşază-le pe feliile de pâi­ne la o distanţă de 0,5 cm una de alta. Curăţă cu grijă ciupercile, îndepărtând partea cu pă­mânt a piciorului, spală-le bine şi zvântă-le cu hârtie absor­bantă. Taie-le feliuţe subţiri şi căleşte-le 1 minut într-o tigaie cu puţin ulei încins.

Aşază-le peste tartine, adaugă sare şi piper, după gust, şi pune-le în cuptorul încălzit până când caşcavalul începe să se topească. Serveşte-le imediat, calde.

Varinate: Poţi decora tartinele după ce le-ai scos din cuptor cu pu­ţină rucola tăiată mărunt. In felul acesta, vor căpăta un gust amărui plăcut şi vor fi mai aspectuoase.

Tartine din pâine prăjită cu caşcaval şi hribi

Tartine din paine prăjită cu caşcaval şi hribi

Poftă bună!


 

Tartine cu somon si wasabi

Tartine cu somon si wasabi din: somon, ulei, smantana, wasabi, lamaie, ciabatta. Ingrediente: 1 ciabatta, tăiatâ felii ulei de măsline pentru stropit 140 ml smântână 1/2linguriţă pastă wasabi sau sos de hrean zeama şi coaja răzuită de la 1 lămâie 200 g somon afumat   Mod de preparare: Aşază feliile de ciabatta în tava de […]

Supa cu tartine

Supa cu tartine din: unt, ulei, ceapa, usturoi, faina, cidru, cimbru, svaiter, bagheta. Ingrediente: 50 g unt nesârat 1 lingură ulei de măsline 3 cepe mari 2 căţei de usturoi, zdrobit 1 lingură făină 1 litru supă limpede de vită sau de pui 600 ml cidru alb sec 1 foaie de dafin 2 crenguţe de […]

Tartine cu camembert si chimen

Tartine cu camembert si chimen din: camembert, unt, ceapa, chimen, sare, piper, boia. Ingrediente: 200 g camembert 2 linguri unt la temperatura camerei 1 ceapă tocată 1 linguriţă chimen măcinat sare piper boia   Mod de preparare: Se amestecă ingredientele, se fac tartine şi se decorează cu ardei gras.   Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • buterbroade

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.