Tartine festive

Printeaza

Tartine festive

O reteta de tartine cu covrigei, branza de vaci, unt, smantana, marar se servesc ca aperitiv.

Ingrediente:

  • 1 pachet covrigei aperitiv cu susan
  • 100 g brânză de vaci
  • 1 lingură unt
  • 1 lin­gură smântână
  • 1/2 legătură mărar
  • sare

 

Mod de preparare:

Freci brânza cu untul, smântână şi un praf de sare şi la final, adaugi mărarul spălat şi tocat. Pe un covrigei pui jumătate de linguriţă cu brânză, aşezi al doilea covrigei, o altă linguriţă cu jumătate de compoziţie cu brânză şi acoperi cu un covrigei.

Le aduci la masă pe un platou cu salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.