Tartine gratinate cu cascaval
PrinteazaTartine gratinate cu cascaval din: bere, smantana, cascaval, oua, sos Worcestershire, mustar, paine, usturoi.
- 100 ml bere neagră
- 3 linguri smântână
- 300 g caşcaval, răzuit
- 2 gălbenuşuri
- 1 lingură sos Worcestershire
- 1 linguriţă muştar
- 4 felii de pâine
- 1 căţel de usturoi, tăiat în două
Mod de preparare:
Fierbe berea neagră până când scade la jumătate. Adaugă smântână, caşcavalul, gălbenuşurile, sosul picant şi muştarul şi amestecă la foc mic până când sosul se îngroaşâ.
Prăjeşte pâinea pe ambele părţi şi freac-o cu usturoiul. Pune pe fiecare felie sos de brânză şi dă la grill 5 min. până când se rumeneşte.
Pofta buna!