Tartine gratinate

Printeaza

Tartine gratinate din: bere, smantana, cascaval, ou, sos, mustar, usturoi, paine.

Ingrediente:Tartine gratinate

  • 100 ml bere neagră
  • 3 linguri smântână
  • 300 g caşcaval, răzuit
  • 2 gălbenuşuri
  • 1 lingură sos Worcestershire
  • 1 linguriţă muştar
  • 4 felii de pâine
  • 1 căţel de usturoi, tăiat în două

 

Mod de preparare:

Fierbe berea neagră până când scade la jumătate. Adaugă smântână, caşcavalul, gălbenuşurile, sosul picant şi muştarul şi amestecă la foc mic până când sosul se îngroaşă.

Prăjeşte pâinea pe ambele părţi şi freac-o cu usturoiul. Pune pe fiecare felie sos de brânză şi dă la grill 5 minute, până când se rumeneşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.