Tartine cu icre si masline

Printeaza

Tartine cu icre si masline din: franzela, icre, gris, ulei, lamaie, masline, andive.

Ingrediente:Tartine cu icre si masline

  • 1 franzelă
  • 100 g icre
  • 2 linguri cu gris
  • 1 cană cu ulei
  • 1/2 lămâie
  • măsline fără sâm­buri
  • 2 andive
  • 1/2 ceapă de apă

 

Mod de preparare:

Spălaţi icrele de sare sau săraţi-le cu o zi înainte de a le folosi (dacă aveţi icre proaspete), amestecaţi-le cu grisul fiert şi frecaţi-le cu ulei.

Subţiaţi cu zeamă de lămâie şi condimentaţi cu ceapă tocată.

Aşezaţi icrele pe un platou, decoraţi cu jumătăţi de măsline, iar marginea platoului umpleţi-o cu foi de andive proaspăt spălate şi uscate sau faceţi tartine pe felii subţiri de franzela, pe care le decoraţi cu măsline şi andive.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.