Tartine cu parmezan si branza cu mucegai

Printeaza

Tartine cu parmezan si branza cu mucegai din: paine, parmezan, branza cu mucegai, ceapa verde si sare.

Ingrediente:

  • 1 paine feliata
  • 1 lingura cu parmezan
  • 200 g branza cu mucegai albastru
  • 1 legatura de ceapa verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul. Taie feliile de paine in cuburi sau discuri folosind un pahar cu gura mica.

Pune branza (taiata in cubulete) intr-un castron, adauga ceapa tocanta cat mai marunt, apoi parmezanul. Amesteca totul foarte bine si asaza pe fiecare bucata de paine un varf de lingurita de compozitie.

Pune bucatile de paine itnr-o tava si da la cuptor, la foc iute, 5 minute. Serveste-le ca antreu.

Tartine cu parmezan si branza cu mucegai

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.