Tartine cu pasta de branza (telemea)

Printeaza

Tartine cu pasta de branza (telemea) din: telemea, unt sau margarina, smantana, verdeata, mirodenii, ceapa sau usturoi.

Ingrediente:

  • 150-200 g brânză telemea
  • unt (sau margarină)
  • smântână
  • verdeaţă
  • mirodenii
  • ceapă sau usturoi

 

Mod de preparare:

Brânza telemea este rasă (sau frecată cu furculiţa dacă este moale).

Se amestecă apoi brânza cu o cantitate aproape egală de unt (ori margarina) şi se pasează cu furculiţa.

Se adaugă în continuare 2-3 linguri de smântână, pentru a lega amestecul. In funcţie de gust, se adaugă mirodenii (uzual boia dulce), verdeaţă şi ceapa tăiată foarte fin, sau usturoi tăiat fin sau pisat.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.