Tartine cu pasta de branza de vaci

Printeaza

Tartine cu pasta de branza de vaci din: branza de vaci, unt, smantana, ceapa, patrunjel, boia, sare.

Ingrediente:Tartine cu pasta de branza de vaci

  • 150 g brânză de vaci
  • o lingură unt sau 2 linguri smântână
  • o ceapă
  • pătrunjel verde
  • boia roşie de ardei dulce
  • sare

 

Mod de preparare:

Brânza de vaci se freacă bine cu un tul sau smântână, ambele colorate cu puţină boia roşie; apoi se amestecă şi ceapa tocată fin, cu puţină sare şi pătrunjelul verde tocat mărunt şi se freacă până se obţine o pastă.

Se poate pune în brânza de vaci şi numai unt sau smântână, sare şi chimen.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.