Tartine cu pasta de branza de vaci

Printeaza

Tartine cu pasta de branza de vaci din: branza de vaci, unt, smantana, ceapa, patrunjel, boia, sare.

Ingrediente:

  • 150 g brânză de vaci
  • o lingură unt sau 2 linguri smântână
  • o ceapă
  • pătrunjel verde
  • boia roşie de ardei dulce
  • sare

 

Mod de preparare:

Tartine cu pasta de branza de vaci: Brânza de vaci se freacă bine cu un tul sau smântână, ambele colorate cu puţină boia roşie; apoi se amestecă şi ceapa tocată fin, cu puţină sare şi pătrunjelul verde tocat mărunt şi se freacă până se obţine o pastă.

Se poate pune în brânza de vaci şi numai unt sau smântână, sare şi chimen.

 

 

Pofta buna!

 

 

Socată cu Ghimbir

Socată cu Ghimbir – Băutura Răcoritoare cu un Plus de Savoare și Sănătate – Socata cu ghimbir este o băutură tradițională românească, apreciată pentru gustul său răcoritor și beneficiile pentru sănătate. Adăugarea ghimbirului oferă un plus de aromă și un efect revigorant, fiind ideală pentru zilele calde de vară. Această rețetă simplă combină florile delicate […]

Găină cu ciuperci

Găină cu ciuperci: Un fel de mâncare tradițional și savuros ideal pentru mesele de familie sau pentru ocazii speciale. Această rețetă combină suculența cărnii de găină cu aroma intensă a ciupercilor, creând un fel de mâncare echilibrat și plin de savoare. Prepararea acestui fel de mâncare necesită atenție și răbdare, dar rezultatul final va fi […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.