Tartine cu pasta de peste (sardele)

Printeaza

Tartine cu pasta de peste (sardele) din: peste in ulei (sardele), unt sau margarina, castraveciori murati, piper.

Ingrediente:

  • 1 conservă peşte în ulei (de preferat sardele)
  • 4 linguri unt sau margarină
  • 1-2 castraveciori muraţi
  • piper

 

Mod de preparare:

Tartine cu pasta de peste (sardele): Se pasează peştele, eliminând eventualele oase. Se adaugă untul şi se freacă amestecul.

In final se adaugă castraveciorii tăiaţi foarte fin sau raşi pe o râzătoare.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.