Tartine cu pasta de peste si unt

Printeaza

Tartine cu pasta de peste si unt din: peste, unt sau margarina, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:

  • 200-300 g peşte proaspăt sau congelat
  • 3 linguri unt sau margarină
  • 1/2 lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tartine cu pasta de peste si unt: fierbe bine peştele, se curăţă de oase şi carnea se pasează cu furculiţa. adaugă untul (margarina) şi se freacă bine.

Amestecul se sărează şi apoi se adaugă piperul.

Pe tartine se pune câte o feliuţă foarte fină de lămâie, curăţată de coajă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Pita cu Umplutură de Spanac și Brânză Feta

Pita cu Umplutură de Spanac și Brânză Feta din: faina de grau, drojdie, zahar, sare, apa, ulei de masline, spanac, feta, ceapa, usturoi, sare, piper, ou. Descoperă plăcerea de a savura o pita cu umplutură, o combinație perfectă între gustul bogat și beneficiile nutritive ale ingredientelor. Această rețetă îți va transforma orice prânz într-o experiență […]

Burgeri Vegetarieni cu Fasole Roșie

Burgeri Vegetarieni cu Fasole Roșie din: fasole rosie, quinoa, ceapa, usturoi, morcov, faina integrala, sos de soia, paprika, chimen, sare, piper, ulei. În căutarea unei alternative sănătoase și satisfăcătoare la burgerii tradiționali? Această rețetă nu doar că oferă o porție generoasă de proteine vegetale, dar este și incredibil de gustoasă, transformând masa într-o experiență culinară […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte bune tartinele astea, chiar imi plac

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.