Tartine cu pasta de peste
PrinteazaTartine cu pasta de peste din: peste afumat, unt sau margarina, piper, ceapa.
- 1 peşte afumat
- 3-4 linguri unt (sau margarină)
- piper şi ceapă (opţional)
Mod de preparare:
Se curăţă peştele afumat de piele şi oase. Se pasează carnea cu furculiţa şi se amestecă bine cu untul.
Se adaugă piperul (şi eventual alte mirodenii). Opţional se adaugă în final ceapă tăiată foarte fin.
Ceapa tăiată poate fi folosift şi la garnisirea tartinelor.
Pofta buna!
poate iti place si:
Aperitive cu pasta de peste
O reteta de aperitive cu pasta de peste din: file de cod, gelatina, file de somon, albusuri de ou, smantana, marar, sare, piper, paine neagra si marar. Ingrediente: 450 g file de cod 6 foi de gelatina alba 150 g file de somon 2 albusuri de ou 300 g smantana 2 linguri marar tocat sare […]
Tartine cu pasta de peste si unt
Tartine cu pasta de peste si unt din: peste, unt sau margarina, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 200-300 g peşte proaspăt sau congelat 3 linguri unt sau margarină 1/2 lămâie sare piper Mod de preparare: Se fierbe bine peştele, se curăţă de oase şi carnea se pasează cu furculiţa. Se adaugă untul (margarina) şi se […]
Tartine cu peste si ardei gras
Combina 200 g peşte din conservă, bine scurs de lichid – 6 ardei capia copţi curăţat, tăiat bucăţi, citeva fire de mărar, tocat, zeama şi coaja rasă de la 1/2 lămâie. Rumeneşte 1/2 pâine ciabatta, tăiată felii subţiri şi lasă să se răcească. Inainte de a servi, unge tartinele cu smântână, pune deasupra peşte şi […]
Tartine cu legume şi peşte
Tartine cu legume şi peşte din: vanata, dovlecel, ceapa verde, usturoi verde, fileuri de peste, sos de soia, ulei de masline, lamaie, rosii cherry, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: o vanata un dovlecel o legatura ceapa verde un fir de usturoi verde 500 g fileuri de peste sos de soia 150 ml ulei de masline o […]
Pofta buna!