Tartine cu pastă de sardele

Printeaza

Tartine cu pastă de sardele

Ingrediente:

  • paine
  • pastă de sardele
  • măsline

 

 

Mod de preparare:

Tartine cu pastă de sardele: Se unge felia de paine cu pastă de sardele, iar la mijloc sc decorează cu o jumătate de măslină tăiată in stea.

Se taie măslina de-a curmezişul în două jumătăţi şi se scoate sîmburele. Pe partea tăieturii se fac cu un cuţit foarte ascuţit 3-4 crestături.

Se întoarce jumătatea de măslină cu tăietura în jos, se presează cu degetul.

Măslina desfăcîndu-se în mai multe colţuri ia aspectul unei flori sau stele.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.