Tartine cu unt si cascaval ras

Printeaza

Tartine cu unt si cascaval ras din: franzela, unt, cascaval, branza telemea.

 

Ingrediente:Tartine cu unt si cascaval ras

  • 2 felii de franzela
  • 1 lingurita cu unt
  • 1 felie de cascaval sau branza telemea

 

 

 

 

 

Mod de preparare:

Se taie felii de franzela groase de 1 cm. Se pun pe plita calda sau in prajitor.

Se tin pana se incalzesc bine. Se pun pe farfurie, se ung cu unt cat sunt calde.

Se rade deasupra cascaval sau branza telemea mai uscata.

Se servesc imediat alaturi de ceai sau cacao.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Tartine cu avocado și ouă

Tartine cu avocado și ouă din: oua,avocado, paine neagra sau integrala, ulei de masline, sare, piper, patrunjel, fulgi de ardei iute. Această rețetă este o opțiune sănătoasă și hrănitoare pentru micul dejun sau pentru o gustare în timpul zilei. Avocado-ul oferă grăsimi sănătoase, iar ouăle sunt bogate în proteine. Pâinea neagră sau integrală adaugă fibre […]

 

retete

Tartine cu brânză de capră și rucola

Tartine cu brânză de capră și rucola din: paine, ulei de masline, branza de capra, frunze de rucola, zeama de lamaie, sare, piper, seminte de pin prajite. Brânza de capră adaugă o notă cremoasă și ușor sărată, în timp ce rucola aduce prospețime și un pic de iuțeală. Ingrediente: Feliile de pâine (preferabil pâine integrală […]

 

Tartine aromate cu ansoa

Tartine aromate cu ansoa

Tartine aromate cu ansoa din: ansoa marinat, rosii, chifle, piper, boia. Ingrediente: 200 g anșoa marinat 2 roșii 2 chifle piper boia de ardei dulce   Mod de preparare: Se taie chiflele pe jumătate, pe lung și se prăjesc. Se taie roșiile rondele groase de 1cm. Se scot bucățile de anșoa din marinată și se […]

 

 

Tartine cu unt si cotlet

Tartine cu unt si cotlet

Tartine cu unt si cotlet din: unt, paine neagra, cotlet, piper rosu, coriandru boabe, chimen, ienibahar, sare. Ingrediente: 30 g de pâine neagră 8 g unt 30 g cotlet copt 2 linguri de piper roşu 2 linguri de coriandru boabe 1 linguriţă de chimen 1 lingură de ienibahar boabe 1/2 linguriţă de sare de mare, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.