Tas kebap
PrinteazaTas kebap
Ingrediente:
- 1 kg carne berbec
- 1 lingură untură
- 4 cepe
- cimbru
- 1 lingură bulion de roşii
- 1/2 păhărel vin
Mod de preparare:
Tas kebap: Tăiem carnea de berbec în bucăţele mici de forma unor cuburi.
Le punem într-o cratiţă cu o lingură de untură, cu ceapa tăiată felii subţiri, piper, sare, cimbru şi un pahar de apă.
Lăsăm să fiarbă pană ce scade apa şi carnea începe să se prăjească.
Adăugăm bulion de roşii, amestecăm şi cand carnea s-a prăjit, stingem cu 1/2 păhărel de vin adăugind încă 1/2 pahar de apă.
Lăsăm să fiarbă pană ce apa scade şi sosul se îngroaşă puţin.
Servim cu piure de cartofi.
Pofta buna!