Tascute din cotlet
PrinteazaTascute din cotlet din: cotlet, carnati picanti, chifle, ou, lapte, maghiran, piper.
- 8-10 felii cotlet (dezosat)
- 200 g cârnaţi picanţi
- 2 chifle
- 1 ou
- lapte
- maghiran
- piper
Mod de preparare:
Se bat cu ciocanul feliile de cotlet. Se condimentează cu sare şi piper, după care se pun deoparte, în frigider. Se dau prin maşina de tocat carnaţii, chiflele înmuiate în lapte şi bine stoarse şi oul fiert.
Se condimentează cu măghiran, piper şi se omogenizează bine. Din această compoziţie se ia cu lingura şi se pun grămăjoare pe jumătatea inferioară a fiecărei felii de cotlet. Feliile se acoperă apoi cu jumătatea superioară goală şi se prind cu scobitori.
Cotletele astfel pregătite se tăvălesc prin făină şi se prăjesc la foc iute, pe ambele părţi, apoi se scot şi se aşază într-o tavă. Se toarnă peste ele grăsimea din tigaie şi se dau la cuptor pentru 10 minute.
Pofta buna!