Taşcuţe cu varza
PrinteazaO reteta delicioasa de tascute cu varza din: pulpa de vitel, varza murata, bacon murat, ceapa, ulei, cimbru, sare si piper.
- 500 g pulpa de vitel
- 400 g varza murata
- 150 g bacon murat
- 1 ceapa mare
- 100 ml ulei
- 1 lingurita rasa cimbru uscat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati, spalati si taiati ceapa julienne. Tocati fideluta varza, iar daca este prea sarata sau prea acra puneti-o pentru 30 de minute in apa rece.
Taiati carnea feliute subtiri, spalati-o, scurgeti-o bine cu apa si stergeti-o cu servetele absorbante. Bateti feliile de carne cu ciocanul de snitele si presarati-le cu sare si piper.
Puneti pe fiecare felie de carne cate o felie subtire de bacon. Peste bacon puntei 1-2 linguri de varza calita, apoi uniti colturile foii de carne si prindeti-le cu scobitori.
Puneti tascutele astfel pregatite intr-o tava, pe hartie de copt, stropiti-le cu uleiul ramas si coaceti-le in cuptor circa 20 de minute.
Taşcuţe cu varza
Pofta buna!