Telemea aromata
PrinteazaO reteta simpla de telemea aromata din: telemea de oi, ceapa, ulei de masline, ulei de floarea soarelui, otet, verdeata, usturoi, sare si piper boabe.
Ingrediente:
- 500g telemea de oi
- 300g ceapă
- 100g ulei de măsline
- 100g ulei de floarea soarelui
- 30 ml oţet
- 2 linguri verdeaţă uscată (cimbru, maghiran, rozmarin, salvie)
- 3-4 căţei de usturoi
- sare
- piper boabe
Mod de preparare:
Amestecaţi uleiurile şi puneţi mirodeniile uscate, usturoiul, sare – şi piper.
In acest amestec puneţi apoi cubuleţele de telemea, amestecaţi-le şi lăsaţi amestecul la rece.
Astfel preparată telemeaua se poate mânca la salate sau cu cartofi copţi.
Telemea aromata
Poftă bună!