Telina cu ciuperci in vin

Printeaza

Telina cu ciuperci in vin din: telina, ceapa, vin, ciuperci, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Telina cu ciuperci in vin

  • 4 ţeline
  • 2 cepe
  • 200 ml vin
  • 300 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi rădăcinile de ţelină şi le tai bucăţele. Le fierbi în apă cu sare până se înmoaie, le scoţi şi le scurgi.

Căleşti cepele tocate în ulei, adaugi vinul, sare şi piper după gust şi laşi să fiarbă. Adaugi ciupercile feliate şi bucăţile de ţelină, acoperi cu un capac şi fierbi înăbuşit 15-20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.