Telina cu maioneza de post

Printeaza

Telina cu maioneza de post din: telina, morcov, mar, cartof, ulei de masline, sare, nuca.

Ingrediente:Telina cu maioneza de post

  • 1 rădăcină mare de ţelină
  • 1 morcov mare
  • 1/2 măr ionatan
  • 1 cartof potrivit de mare
  • 150 ml ulei de măsline
  • sare
  • 2 linguri nucă zdrobită

 

Mod de preparare:

Ţelina, morcovul şi mărul le cureţi şi le dai pe râzătoare. Prepari apoi maioneza: cartoful fiert bine îl laşi să se răcească, apoi îl pasezi bine şi îl amesteci cu uleiul adăugat treptat, ca la maioneza obişnuită.

Mai poţi adăuga muştar şi piper după gust. Amesteci toate legumele cu maioneza şi cu nuca zdrobită. Această salată are o mare valoare energetică, care poate înlocui o masă pe zi. Ajută la scăderea kilogramelor în plus.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.