Ţelină cu maioneză

Printeaza

Ţelină cu maioneză

Ingrediente:Ţelină cu maioneză

  • 1 ţelină potrivită
  • 2 ouă
  • 2 linguri suc de lămâie (opţional)
  • sare

 

Mod de preparare:

Un ou se fierbe bine şi se răceşte. Gălbenuşul se pune într-un castron şi se amestecă cu celălalt gălbenuş crud. Se mixează, adăugându-se ulei puţin câte puţin, suc de lămâie şi sare.

Ţelina curăţată bine şi spălată se dă prin răzătoarea mică, se scurge bine de apă şi se încorporează cu maioneza pregătită. Se aşază într-un castronel şi se dă la frigider.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.