Telina cu masline (varianta)

Printeaza

Telina cu masline 

Ingrediente:Telina cu masline

  • 1,200 kg ţelină albă creaţă
  • 200 g măsline
  • 150 g ulei
  • 1 lingură bulion sare
  • 1/2 pahar vin
  • 1 legătură verdeaţa

 

Mod de preparare:

Ţelina se curăţă, se taie în patru, apoi fiecare sfert în 3 felii. Se parează cu un cuţitaş să capete forma de semilună.

Se prăjeşte puţin (fără a se co­lora) şi se aşază iritr-o cratiţă cu măslinele opărite fără sîmburi, bulionul şi sarea.

Se bagă cratiţa cu capac la cuptor circa 30 minute pînă cînd a scăzut şi se presară cu verdeaţă tocată.

Se servesc calde sau reci.

 

Pofta buna!

.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.