Ţelină cu sos de muştar

Printeaza

Ţelină cu sos de muştar 

Ingrediente:Ţelină cu sos de muştar

  • 1 ţelină
  • 2 linguri muştar
  • 4 linguri ulei
  • pătrunjel şi mărar
  • zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

Cureţi ţelina, o tai felii şi o fierbi. Intre timp, prepari sosul astfel: freci bine muştarul cu uleiul, adaugi pătrunjelul şi mărarul tocate mărunt (cam 1 lingură de verdeaţă) şi zeama de lămâie.

Aşezi feliile de ţelină pe o farfurie şi le acoperi cu sosul obţinut.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.