Telina gratinata cu kaizer si cascaval
PrinteazaTelina gratinata cu kaizer si cascaval din: telina, kaizer, oua, cascaval, smantana, lamaie, sare, piper, unt.
Ingrediente:
- 1 ţelină mare
- 200 g kaizer
- zeama de la o lămâie
- 200 g caşcaval
- 2 ouă
- 4 linguri smântână
- sare
- piper
Mod de preparare:
Telina gratinata cu kaizer si cascaval: Cureţi ţelina, o opăreşti 10 minute în apă cu sare şi cu zeama de lămâie, o scoţi şi o tai felii de 2 cm. O usuci şi o laşi deoparte. Tragi uşor kaizerul la tigaie şi îl dai deoparte. Amesteci caşcavalul cu ouăle, smântână, sare şi piper.
Aşezi într-o tavă feliile de ţelină, pui pe fiecare în parte feliuţe de kaizer şi amestecul cu caşcaval. Dai la cuptor până se gratinează.
Pofta buna!