Telina cu sos de vin alb

Printeaza

Telina cu sos de vin alb din: telina, vin alb, ceapa, usturoi, ciuperci, faina, patrunjel, untdelemn, sare.

Ingrediente:

  • 2-3 teline
  • un pahar vin alb
  • o ceapă
  • 2-3 căţei usturoi
  • câteva ciuperci
  • făină
  • pătrunjel verde
  • untdelemn
  • sare

 

Mod de preparare Telina cu sos de vin alb:

Se curăţă ţelina, se taie în bucăţele, se fierbe în apă clocotită cu sare.

Se prepară un sos din vin, ceapă tocată, usturoi tăiat mărunt şi ciuperci fierte şi tocate.

Se pun toatte la fiert şi, când zeama a scăzut, se adaugă ţelina şi untdelemnul şi se lasă să mai fiarbă.

La sfârşit se adaugă pătrunjel verde, tăiat mărunt.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.