Telina umpluta cu carne tocata de porc
PrinteazaTelina umpluta cu carne tocata de porc din: telina, carne tocata de porc, orez, morcov, rosii, ceapa, ulei, patrunjel, sare si piper.
- 9 teline mici
- 200 g carne tocata de porc
- 100 g orez
- 1 morcov mic
- 1 kg rosii
- 1 ceapa
- 50 ml ulei
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati telinele, spalati-le si scobiti-le cu o lingurita pana cand peretii raman de circa 5 mm grosime. Amestecati carnea tocata cu morcovul curatat, spalat si dat prin razatoarea mare si cu orezul. Cu acest amestec umpleti telinele si puneti-le intr-o cratita mai adanca.
Opariti rosiile, curatati-le de pielita si dati-le pe razatoarea mare. Puneti-le apoi in cratita peste teline. Adaugati si ceapa curatata, spalata si tocata marunt. Presarati cu sare si piper dupa gust si puneti cratita in cuptorul incins. Coaceti telinele la foc potrivit 50 de minute si la final adaugati patrunjelul tocat marunt.
Serviti cate 2 teline la o portie, stropite generos cu sosul din cratita.
Telina umpluta cu carne tocata de porc
Pofta buna!
Telina umpluta cu carne, foarte ciudat as putea spune
Mda, si mie mi se pare extrem de ciudat
Este foarte buna si nu este ciudata deloc