Telina umpluta cu orez

Printeaza

Telina umpluta cu orez

Ingrediente:Telina umpluta cu orez

  • 6 teline mijlocii
  • 1 ceapa tocata
  • 1 felie de franzela
  • 1 ceasca de orez
  • 1 ceasca de ulei
  • sare
  • piper macinat
  • 4 rosii decojite

 

Mod de preparare:

Curata telinele de coaja groasa, taie un capacel la fiecare si goleste-le de miez cu un cutit ascutit. Separat, alege si fierbe orezul, scurge-l si caleste-l in ulei, impreuna cu ceapa tocata si 4 rosii taiate felii subtiri (se pot inlocui cu bulion).

Sareaza si pipereaza amestecul dupa gust, dupa care umple telinele. In amestec pune (la urma) o felie de franzela rumenita in ulei, si taiata cuburi mici.

Telinele umplute le asezi intr-o forma unsa cu ulei pe care o introduci in cuptorul cald, cu miezul de teline asezat printre legumele umplute. Stropeste cu putin sos de rosii.

Telina umpluta cu orez

Telina_umpluta_cu_orez.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Iese foarte bun. telina este foarte dulce si aromata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.