Terci dulce cu migdale, miere si scortisoara

Printeaza

Terci dulce cu migdale, miere si scortisoara din: migdale prăjite sfărâmate, miere, scortisoara, ulei de arganier.

Terci dulce cu migdale, miere si scortisoara

Ingrediente:

  • 500 g migdale prăjite sfărâmate
  • 500 g miere
  • 1 linguriţă de scorţişoară
  • 500 ml ulei de arganier

 

 

Mod de preparare:

Se amestecă cu mare grijă toate aceste ingrediente într-un vas, încorporând la urmă uleiul pe care îl veţi tuma în firişor subţire în preparat.

Se va obţine astfel o pastă groasă, care se consumă cu linguriţa sau întinsă pe clătite subţiri, cu un pahar de apă rece, aromatizată cu o frunză de mentă proaspătă.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Porridge (terci) cu pere

Porridge (terci) cu pere din: hrisca, apa, suc de lamaie, ulei, ghimbir, sirop de artar, pere, unt de arahide, esenta de migdale, scortisoara. Nemaipomenit pentru micul dejun, satios, aromat si foarte usor de preparat. Ingrediente: 90 gr hrisca 235 ml apa 23 ml suc proaspat stors de lamaie Ulei 4 gr ghimbir 20 gr sirop […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.