Porridge (terci) cu pere din: hrisca, apa, suc de lamaie, ulei, ghimbir, sirop de artar, pere, unt de arahide, esenta de migdale, scortisoara. Nemaipomenit pentru micul dejun, satios, aromat si foarte usor de preparat. Ingrediente: 90 gr hrisca 235 ml apa 23 ml suc proaspat stors de lamaie Ulei 4 gr ghimbir 20 gr sirop […]
Terci dulce cu migdale, miere si scortisoara
PrinteazaTerci dulce cu migdale, miere si scortisoara din: migdale prăjite sfărâmate, miere, scortisoara, ulei de arganier.
Ingrediente:
- 500 g migdale prăjite sfărâmate
- 500 g miere
- 1 linguriţă de scorţişoară
- 500 ml ulei de arganier
Mod de preparare:
Se amestecă cu mare grijă toate aceste ingrediente într-un vas, încorporând la urmă uleiul pe care îl veţi tuma în firişor subţire în preparat.
Se va obţine astfel o pastă groasă, care se consumă cu linguriţa sau întinsă pe clătite subţiri, cu un pahar de apă rece, aromatizată cu o frunză de mentă proaspătă.
Pofta buna!
poate iti place si:
Porridge (terci) cu pere
Pofta buna!