Terci de ovaz cu banane si capsuni

Printeaza

Terci de ovaz cu banane si capsuni din: fulgi de ovaz, scortisoara, zahar, lapte, banane, capsuni si iaurt.

Ingrediente:

  • 100 g fulgi de ovaz
  • 1/2 lingurita de scortisoara, plus extra pentru servit
  • 4 lingurite de zahar
  • 450 ml de lapte degresat
  • 3 banane, feliate
  • 400 g capsuni, taiate pe jumatate
  • 150 g de iaurt, cu putine grasimi

 

Mod de preparare:

Intr-o cratita de dimensiuni medii, se amesteca ovazul, scortisoara, zaharul, laptele si jumatate din cantitatei de banane feliate.

Aduce la punctul de fierbere, amestecând din când în când.

Se micşorează intensitatea focului şi se mai lasă să fiarbă patru-cinci minute, amestecând continuu.

Ia de pe foc şi se împarte în patru castroane; se aşază deasupra bananele rămase, căpşunile, puţin iaurt şi se presară cu scorţişoară.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.