Terina cu branza de vaci si dovlecel din: dovlecei, brânză de vaci, gelatină, smântână, mărar, sare, piper.
Ingrediente:
4 dovlecei
700 g brânză de vaci
8 g gelatină
100 mi smântână
1 legătură mărar
sare
piper
Mod de preparare:
Speli dovleceii, le îndepărtezi capetele şi îi tai felii cât mai subţiri, pe lung, apoi le frigi pe grătar, câte 2 minute pe fiecare parte.
Dizolvi în apă gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Torni smântână într-un vas, o pui pe foc şi, când clocoteşte, adaugi gelatina, opreşti focul şi amesteci până când se topeşte.
Mixezi brânza de vad bine scursă şi adaugi mărarul tocat, apoi încorporezi smântână.
Condimentezi cu sare şi piper după gust.
Aşezi într-o tavă de cozonac folie alimentară, pui un strat de dovlecei, inclusiv pe margini, torni jumătate din cantitatea de brânză, mai pui un strat de dovlecei şi restul de brânză.
Terină cu vinete și curcan din: carne tocata de curcan, orez, vinete, masline, oua de prepelita, sare, piper, boia afumata, marar, ulei. Ingrediente: 400 g carne tocată de curcan 100 g orez 2 vinete 100 g măsline fară sâmburi 8-10 ouă de prepeliță sare piper ½ linguriță boia afumată mărar ulei Mod de preparare: […]
Terina cu manatarci din: manatarci, oua, ceapa, usturoi, paine, smantana, cascaval, unt, patrunjel, ulei, foi de placinta, sare si piper. Ingrediente: 1 kg ciuperci (manatarci) 4 oua 1 ou pentru uns pe deasupra 2 cepe 4 catei de usturoi 1 felie de paine inmuiata in lapte 50 ml smantana 100 g cascaval 50 g unt 1 […]
Terina cu fistic si carne din: carne, bacon, vin, ceapa, ou, dafin, rozmarin, ulei, sare, piper, fistic. Ingrediente: 500 g carne de iepure 250 g carne de porc 250 g carne de vitei 200 g bacon o sticlă de vin alb sec 2 cepe 2 crenguţe de rozmarin 2 foi dafin un ou 100 g fistic […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.