Terina cu carne de vita, porc si piept de curcan

Printeaza

Terina cu carne de vita, porc si piept de curcan din: carne de porc, carne de vita, piept de curcan, ceapa, bacon afumat, paine, coniac, oua, sare, piper.

Ingrediente:Terina_cu_carne_de_vita_porc_si_piept_de_curcan

  • 600 g carne de porc
  • 600 g carne de vita
  • un piept de curcan
  • o ceapa
  • 12 felii bacon afumat
  • 2 felii paine
  • o lingura coniac
  • 2 foi dafin
  • 3 oua
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea de porc si cea de vită se toacă, iar pieptul de curcan se taie fâşii. Se amestecă cele două tipuri de carne tocată cu ouăle, coniacul şi cu miezul de pâine înmuiat. Se potriveşte de sare şi piper.

O tavă de cozonac se tapetează cu feliile de bacon, care se lasă peste marginea tăvii, şi se pune jumătate din amestecul de came şi ouă. Se aşază feliile de piept de curcan şi se acoperă cu a doua jumătate de carne tocată.

Se acoperă cu capetele de bacon şi se dă la cuptor pentru 75 de minute. Se lasă apoi să se răcească în tavă şi se dă la frigider pentru 24 de ore.

Terina cu carne de vita, porc si piept de curcan

Terina_cu_carne_de_vita_porc_si_piept_de_curcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.