Terina cu ou, mazare si gogosari

Printeaza

Terina cu ou, mazare si gogosari din: ouă, mazare, gogoşari muraţi, maioneză, gelatină, apă, ulei, porumb din conservă, pătrunjel, boabe de piper.

Terina_cu_ou_mazare_si_gogosari

Ingrediente:

  • 4 ouă fierte
  • 150 g mazăre din conservă
  • 4 gogoşari muraţi
  • 250 g maioneză
  • 2 plicuri gelatină
  • 200 ml apă
  • 1 lingură ulei
  • 200 g porumb din conservă
  • 2 legături de pătrunjel tocat
  • câteva boabe de piper

Mod de preparare:

Descojeşti ouăle şi le tai bucăţele. Pui la înmuiat gelati­na în apă rece, iar după 10 mi­nute o topeşti pe baie de aburi. Nu o lăsa să fiarbă, deoarece terina nu se va mai întări.

Tai mărunt gogoşarii şi păstrezi puţin pentru omat. Amesteci ouăle cu gogoşarii, boabele de porumb, mazărea, pătrunjelul tocat, boabele de piper şi ma­ioneza.

Adaugi gelatina răcită şi amesteci. Tomi compoziţia într-o tavă unsă cu ulei şi dai terina la frigider peste noapte. O serveşti ornată cu gogoşari muraţi.

Terina cu ou, mazare si gogosari

Terina_cu_ou_mazare_si_gogosari

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.