Terina cu ou, mazare si gogosari
PrinteazaTerina cu ou, mazare si gogosari din: ouă, mazare, gogoşari muraţi, maioneză, gelatină, apă, ulei, porumb din conservă, pătrunjel, boabe de piper.
Ingrediente:
- 4 ouă fierte
- 150 g mazăre din conservă
- 4 gogoşari muraţi
- 250 g maioneză
- 2 plicuri gelatină
- 200 ml apă
- 1 lingură ulei
- 200 g porumb din conservă
- 2 legături de pătrunjel tocat
- câteva boabe de piper
Mod de preparare:
Descojeşti ouăle şi le tai bucăţele. Pui la înmuiat gelatina în apă rece, iar după 10 minute o topeşti pe baie de aburi. Nu o lăsa să fiarbă, deoarece terina nu se va mai întări.
Tai mărunt gogoşarii şi păstrezi puţin pentru omat. Amesteci ouăle cu gogoşarii, boabele de porumb, mazărea, pătrunjelul tocat, boabele de piper şi maioneza.
Adaugi gelatina răcită şi amesteci. Tomi compoziţia într-o tavă unsă cu ulei şi dai terina la frigider peste noapte. O serveşti ornată cu gogoşari muraţi.
Terina cu ou, mazare si gogosari
Pofta buna!