Terina de cascaval cu carne de pui
PrinteazaTerina de cascaval cu carne de pui din: cascaval simplu, cascaval afumat, carne de pui, sunca, unt.
- 500 g caşcaval simplu
- 500 g caşcaval afumat
- 250 g carne de pui fiartă
- 250 g şuncă
- unt
Mod de preparare:
Feliezi subţire şunca şi ambele tipuri de caşcaval, iar carnea o tai fâşii. Ungi cu unt o formă de chec.
Tapetezi pereţii şi fundul tăvii cu felii de caşcaval simplu. Peste caşcaval, pe fundul tăvii, aşezi felii de pui, de caşcaval afumat şi de şuncă, peste care pui felii de caşcaval simplu. Alternezi până termini ingredientele, ultimul strat fiind de caşcaval.
Dai la cuptor maximum 10 minute, apoi laşi să se răcorească bine. In final, laşi câteva ore la frigider pentru a se întări.
Pofta buna!
Foarte buna terina de cascaval