Terina de legume cu sardele
PrinteazaTerina de legume cu sardele din: ghiveci de legume, oua, sardele, tarate de ovaz, ierburi de Provence, ulei, sare, piper.
- 1 cutie de 800 g ghiveci de legume
- 4 ouă
- 2 cutii de sardele întregi în sos de tomate
- 1 lingură tărâţe de ovăz
- 1/2 linguriţă ierburi de Provence
- ulei pentru terină
- sare
- piper
Mod de preparare:
Incălziţi cuptorul la termostat 6 (180 grade C). Ungeţi o terină. Spargeri ouăle într-un castron şi bateţi-le împreună cu tărâţele de ovăz, puţină sare, ierburile şi piperul. Adăugaţi sardelele strivite grosolan împreună cu sosul şi conţinutul cutiei de ghiveci.
Turnaţi preparatul în terină şi ţineţi la cuptor 50-60 minute. Lăsaţi să se răcească şi puneţi la rece până în momentul servirii.
Pofta buna!