Terina de legume cu sardele

Printeaza

Terina de legume cu sardele din: ghiveci de legume, oua, sardele, tarate de ovaz, ierburi de Provence, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Terina de legume cu sardele

  • 1 cutie de 800 g ghiveci de legume
  • 4 ouă
  • 2 cutii de sardele întregi în sos de tomate
  • 1 lingură tărâţe de ovăz
  • 1/2 linguriţă ierburi de Provence
  • ulei pentru terină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incălziţi cuptorul la termostat 6 (180 grade C). Ungeţi o terină. Spargeri ouăle într-un castron şi bateţi-le împreună cu tărâţele de ovăz, puţină sare, ierburile şi piperul. Adăugaţi sardelele strivite grosolan împreună cu sosul şi conţinutul cutiei de ghiveci.

Turnaţi preparatul în terină şi ţineţi la cuptor 50-60 minute. Lăsaţi să se răcească şi puneţi la rece până în momentul servirii.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.