Terina de peste afumat

Printeaza

Terina de peste afumat din: peste, cartofi, ceapa, smantana, usturoi, paine, patrunjel, margarina, sare, piper.

Ingrediente:Terina_de_peste_afumat

  • 200 g peşte afumat
  • 600 g cod
  • 2 cartofi
  • o ceapă
  • 120 ml smântână de soia
  • 2 căţei usturoi
  • miezul a trei felii de pâine
  • o legătură pătrunjel
  • 25 g margarină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se amestecă la mixer cele 600 g peşte cu ceapa şi usturoiul curăţate de coajă. Se adaugă cartofii curăţaţi de coajă şi fierţi, smântână de soia, miezul de pâine şi pătrunjelul.

Se mai mixează o dată şi se potriveşte gustul de sare şi piper.

Intr-o tavă unsă cu margarină se pune un prim strat de amestec de la mixer, se aşază peştele afumat şi se acoperă cu a doua parte a amestecului mixat.

Se coace la bain-marie, la cuptor, pentru 45 de minute.

Terina de peste afumat

Terina_de_peste_afumat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.