Terina de peste cu spanac si smantana
PrinteazaTerina de peste cu spanac si smantana din: peşte alb fără oase, smântână, ouă, ceapă, usturoi, pâine, pătrunjel, mărar, spanac, unt, sare, piper, patrunjel verde.
Ingrediente:
- 800 g peşte alb fără oase
- 120 ml smântână
- 4 ouă
- o ceapă mare
- 2 căţei usturoi
- 2 felii pâine
- o legătură pătrunjel
- o legătură mărar
- câteva frunze spanac
- 50 g unt
- sare
- piper
- pătrunjel verde pentru decor
Mod de preparare:
In mixer se pun 600 g peşte cu ceapa şi usturoiul. Se mixează şi apoi se adaugă ouăle, smântână şi miezul de pâine înmuiat şi presat.
Se pun şi verdeţurile, sare şi piper şi se mixează din nou. Se unge cu unt o tavă de. cozonac şi se toarnă jumătate din amestecul mixat.
Se asază cele 200 g peşte, nu foarte mic tăiat, se acoperă cu restul de amestec mixat şi se dă la cuptor, la bain-marie pentru 45 de minute. Se serveşte decorat cu pătrunjel verde.
Terina de peste cu spanac si smantana
Pofta buna!
A fost buna terina de peste?